Lydia Jeuken

leefstijlcoach, diëtist,
ACT-coach, docent, ondernemer
en vooral zichzelf

"Deze combinatie past helemaal bij mij, wat heb ik mooi werk!"

Leefstijlcoach

Leefstijlcoach

Diëtist

Diëtist

ACT-coach

ACT-coach

Leefstijlcoach, diëtist, ACT-coach en ondernemer 

Ruim 25 jaar heb ik gewerkt als diëtist in het ziekenhuis, waarvan de laatste 7 jaar als meewerkend teamleider en projectleider. In 2017 heb ik mijn eigen praktijk Gewichtige zaken Venray opgericht.

Hiermee kwam mijn wens, om meer met klanten in contact te zijn en mijn eigen invulling te geven aan de begeleiding, in vervulling.

In 2018 ben ik afgestudeerd als leefstijlcoach en in 2021 heb ik de basisopleiding en de verdieping ACT afgerond. 

Naast mijn werkzaamheden als diëtist (met als aandachtsgebied over- en ondergewicht, Diabetes Mellitus, voeding bij hart en vaatziekten, voeding bij ouder worden, voeding bij sport, gezonde voeding en eetproblemen) coach ik nu deelnemers tijdens het COOLtraject. Daarnaast coach ik particulieren, familie's en werknemers bij verandering van leefstijl.

Als ACT-leefstijlcoach en ACT- diëtist kijk ik met de klant naar de mogelijkheden tot een waardevoller leven. Wie of wat wil jij zijn en wie of wat is voor jou belangrijk. Wat heb jij nodig op dit moment.

Verder lever ik graag een bijdrage aan projecten  over (onder-)voeding, leefstijl en leefstijlgedrag. Ik geef graag presentaties , workshops, Webinars en lessen over deze onderwerpen.

Voorbeelden hiervan zijn de cursus Goedkoop Gezonde Voeding, Stevig staan, Leefstijlakkoord Venray (E-zine), redactieraad Ovrgwcht.tv.

En ik geef les aan de Academie Voor Leefstijl en Gezondheid.

Privé

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan hardlopen en trailrunning,  zwemmen, harp spelen en schilderen. Ik ben graag buiten, het liefst in het bos of aan zee. Drukte en verplichtingen passen niet zo bij mij. Het werkt voor mij het beste als ik geregeld tijd maak voor mezelf en de rust opzoek.

Ik houd ervan om te blijven leren en me zo verder te ontwikkelen. Zowel op zakelijk vlak als privé.

Trots ben ik op mijn drie kinderen, die op dit moment allemaal studeren en hun eigen weg zoeken, en op mijn partner met wie ik een LAT relatie heb.