Lydia Jeuken

Leefstijlcoach, diëtist en Mindful run instructeur.

"Deze combinatie past helemaal bij mij, wat heb ik mooi werk!"

Leefstijlcoach

Leefstijlcoach

Diëtist

Diëtist

 <h1> Leefstijlcoach, diëtist en ondernemer </h1>

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben als diëtist in het ziekenhuis, waarvan de laatste 7 jaar als meewerkend teamleider en projectleider heb ik in 2017 mijn eigen praktijk Gewichtige zaken Venray opgericht.

Hiermee kwam mijn wens, om meer met klanten in contact te zijn en mijn eigen invulling te geven aan de begeleiding, in vervulling.

In 2018 ben ik afgestudeerd als leefstijlcoach. Naast mijn werkzaamheden als diëtist (met als aandachtsgebied over- en ondergewicht, Diabetes Mellitus, voeding bij hart en vaatziekten, voeding bij ouder worden, voeding bij sport, gezonde voeding en eetproblemen) coach ik nu deelnemers tijdens het COOLtraject. Daarnaast coach ik particulieren en werknemers bij verandering van leefstijl. Verder lever ik graag een bijdrage aan projecten die betrekking hebben tot (onder-)voeding en leefstijl. ik geef graag presentaties , workshops en lessen over deze onderwerpen.

 

Op dit moment werk ik, samen met een aantal ondernemers uit Venray, aan de het leefstijlakkoord van de gemeente Venray en formeren we een Leefstijlclub met als doel het gezonder en vitaler maken van de Venrayse ondernemers.

 

Privé

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan hardlopen, schilderen, zwemmen en golfen. Ik ben graag buiten. Drukte en verplichtingen passen niet zo bij mij. Het werkt voor mij het beste als ik geregeld tijd en ruimte voor mezelf neem. Op feestjes zul je me dan ook niet zo vaak vinden.

Ik woon samen met mijn drie kinderen en heb LAT relatie met mijn partner.