Lydia Jeuken

leefstijlcoach, diëtist en
ACT-coach

"Deze combinatie past helemaal bij mij, wat heb ik mooi werk!"

Leefstijlcoach

Leefstijlcoach

Diëtist

Diëtist

ACT-coach

ACT-coach

Leefstijlcoach, diëtist, ACT-coach en ondernemer 

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben als diëtist in het ziekenhuis, waarvan de laatste 7 jaar als meewerkend teamleider en projectleider heb ik in 2017 mijn eigen praktijk Gewichtige zaken Venray opgericht.

Hiermee kwam mijn wens, om meer met klanten in contact te zijn en mijn eigen invulling te geven aan de begeleiding, in vervulling.

In 2018 ben ik afgestudeerd als leefstijlcoach en in 2021 heb ik de basisopleiding en de verdieping ACT afgerond.

Naast mijn werkzaamheden als diëtist (met als aandachtsgebied over- en ondergewicht, Diabetes Mellitus, voeding bij hart en vaatziekten, voeding bij ouder worden, voeding bij sport, gezonde voeding en eetproblemen, ARFID en Coeliakie) coach ik nu deelnemers tijdens het COOLtraject. Daarnaast coach ik particulieren en werknemers bij verandering van leefstijl.

Als ACT-leefstijlcoach en ACT- diëtist kijk ik met de klant naar de mogelijkheden tot een waardevoller leven. Wie of wat wil jij zijn en wie of wat is voor jou belangrijk.

Verder lever ik graag een bijdrage aan projecten die betrekking hebben tot (onder-)voeding en leefstijl. ik geef graag presentaties , workshops, Webinars en lessen over deze onderwerpen.

Op dit moment werk ik, samen met een aantal ondernemers uit Venray, aan de het leefstijlakkoord van de gemeente Venray en formeren we de Venray'se Leefstijl Monitor, een mooi samenwerking,  met als doel het gezonder en vitaler maken van de Venrayse ondernemers.

Privé

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan hardlopen en trailrunning,  zwemmen, harp spelen en schilderen. Ik ben graag buiten, het liefst in het bos of aan zee. Drukte en verplichtingen passen niet zo bij mij. Het werkt voor mij het beste als ik geregeld tijd maak voor mezelf en de rust opzoek.

Ik houd ervan om te blijven leren en me zo verder te ontwikkelen. Zowel op zakelijk vlak als privé.

Trots ben ik op mijn drie kinderen, die op dit moment allemaal studeren en hun eigen weg zoeken, en op mijn partner met wie ik een LAT relatie heb.